Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Támogatóink!

Most, hogy már nyoma sincs a hónak és süt a nap, jól esik visszatekinteni a hidegebb napok eseményeire is. Mivel a tél első felében a segítségetekkel összejött ez a támogatás, nagyon sok örömöt és mozgást tudtunk csempészni a sokszor egyhangú gyermekotthonos, hideg napokba is.

Az, hogy a téli hónapok is eseménydúsan telhettek, csak Neked, Nektek, adományozóknak és önkénteseknek köszönhetjük. Januárban, februárban és márciusban, azaz 3 turnusban tudtunk összesen 80 gyereket, fiatalt elkísérni Budapestre, korcsolyázni és színházba.

A bonyodalmakról: a legkisebbek programja előtt (ezúttal nem nagy örömünkre) kisütött a nap, így hiába foglaltunk jegyeket, a jégen 10 cm víz tocsogott. Mérlegeltünk és arra jutottunk, a vonatjegyek birtokában irány mégis Budapest! Végül az állatkertben töltöttünk egy délutánt, ami óriási élmény volt a kicsiknek! 

Köszönet a Városligeti Műjégnek, a Fővárosi Állatkertnek, a Budai Jégpályának és a Koma Bázisnak a szakmai közreműködésért! (Ez utóbbinak kiemelten hálásak vagyunk a mindig a korosztálynak szóló, lelket célzó előadásokért)

Köszönet az önkénteseknek a lelkesítő és odafigyelő jelenlétért!

Köszönet a gyerekeknek, hogy vannak nekünk és őszintén tudnak örülni!

Köszönet a támogatóknak, Nektek, az anyagi segítségért!

Köszönet az Adjukössze programnak a lehetőségért!

 

(9 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.