Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Újra gyerekek lehettek!

150 gyerek élvezhette a gyereknapot 2016-ban az Adjukösszeadományozóinak köszönhetően. A résztvevők az SOS-nél felnövekvő, gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek és mélyszegénységben élő családok gyermekei voltak.

 

Az egy napos program keretében a gyerekeket rengeteg érdekes program várta egy Orosháza közeli tanyán. Indulásként rögtön zötykölődhettek egy igazi szekéren is a „buli” helyszínére. A benzin hajtásos autók után ez egy igazi különlegesség volt.

A szabadtéri sorverseny, számháború, lovaglás, kötélhúzás, foci, pingpongozás és íjászat után szerintünk minden gyerek prognosztizálhatóan10 perc alatt elaludt este. A legkisebbekről pedig kiderült, hogy nagyon erősek tudnak lenni, ha győzni akarnak. Kívánjuk, hogy ez az elszántságuk elkísérje őket a felnőtt életbe is!

A városi gyerekeknek az állatbemutató is óriási élmény volt, főleg hogy testközelből élvezhették és kezükből etethették az állatokat. Akik pedig kisportolták magukat, megették a bogrács-gulyást és elnyalták a fagyit, kézműveskedéssel vezethették le maradék energiájukat.

A 150 gyerek egy napra igazán gyerek lehetett anélkül, hogy a napi gondokkal és a nehéz múlttal kellett volna foglalkoznia. Köszönjük nektek!

(5 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.