Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Nagyon köszönjük támogatóinknak a nagylelkű segítséget – a kért támogatási összeget felhasználtuk!

Amint azt írtuk is: a lakás felújítása és komfortosabbá tétele több felvonásban zajlott.

November végi kampányunk villámgyorsan zajlott, így decemberben a bejárati ajtó beszerzése, cseréje, a kőművesmunkák és a szükséges üvegezés is megtörtént. A biztonságon túl így karácsonyra már meleg volt a lakásban, a család önrészként vásárolt elektromos radiátorral fűtött.

Január-februárban zajlottak a fűtéskorszerűsítés és a lakás komfortosításának munkái. Menet közben – a lakás állapota okán – nagyon sok változtatás született az eredeti terven. A végeredmény: egy teljeskörűen felújított villanycserépkályha (vezetékezés, cekászok cseréje; ez mindkét lakóhelyiséget befűti), egy, a családnak elegendő melegvizet szolgáltató bojler. A megmaradt összegből (ugyancsak a család önrészével kiegészítve) egy többfunkciós mikrósütőt is vehettek, hogy megkönnyítsék a rohanó mindennapokat.

Február végén pedig megtörtént, amit mi is nagyon reméltünk: az önkormányzat helyszíni felmérés és a számlák jegyzőkönyvezése után ezt a beruházást is jóváírta a bérlőszámlán. Így a család másodszor is fellélegezhetett: 2017 augusztusáig nem kell fizetniük a szokásos lakbért.

Mindez forintban kifejezve: az adományként ráfordított 323.640 forint 560.659 forintot ért a család számára.
És amit érzünk: "biztonság, megnyugvás, kényelem és meleg", ahogyan a családfő beszámolt erről. Számunkra az különösen jó érzés, hogy támogatóink segítségével maradandó értéket teremthettünk.

Köszönjük!

A elszámolás adatai és képek az elkészült lakásrészletekről itt találhatók:

http://menhely.hu/index.php/magunkrol/rendezvenyek-esemenyek/7980-adjunk-duplan-meleget-karacsonyra-elszamolas

(2 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.