Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Támogatók!

Ancsa sikersen elvégzete a dajka tanfolyamot, júliusban vizsgázott le. Időközben fogai rendbe tétele, ptólása is megkezdődött. Bízunk benne, hogy hamarosan el tud helyezkedni új szakmájában. Mindezek mellett Ancsa számára az adománygyűjtés során tapasztalat támogatás és a sikeres képzés, vizsga rendkívül nagy erőt adott, magabiztosabb lett. Szociális munkása az elmúlt fél évben rendkívül sok támogatást nyújtott számára, hogy mindez sikerüljön. Alapítványunk pedig a segítő szakember részére biztosította a szakmai hátteret, folyamatos konzultációt, esetmegbeszélő csoportokat és az életútinterjú elkészítéséhez, elemzéséhez szükséges módszertant. 

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárult Ancsa előrelépéséhez!

A Van Esély Alapítványnál tizenhét éve segítünk hajléktalan embereket, hogy megtalálják a saját magukban rejlő lehetőséget, azt a mozgósítható erőforrást, ami képessé teszi őket, hogy változtassanak az életükön. Nem megmentjük őket, hanem segítünk nekik önállóan, méltósággal előrébb lépni.

A hajléktalan emberek élethelyzete legtöbbször olyan, mint egy ördöglakat: ránézésre ugyan reménytelenül bonyolult, mégis, hosszú évek szakmai tapasztalata mondatja velünk, hogy van megoldás.

Nem hiszünk a futószalag-megoldásokban, abban azonban igen, hogy minden ember sorsa egyedi, és hogy ez az egyediség minden esetben az adott emberre jellemző tehetségeket, képességeket is jelent. A változtatás – akár kisebb, akár nagyobb – mindig nehéz: Éppen ezért támogatási programjai részeként a Van Esély Alapítvány gondoskodik arról, hogy ügyfelei az adománygyűjtéseket követően intenzív szociális munkás támogatást kapjanak a céljaik megvalósítása érdekében.

Az esetek 90%-ban, akár csak Ancsa esetében, a módszer működik! 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.