Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Sikerrel zártuk az idei Damján tábort is! A fesztiváli hangulatról tanúskodjon a napi beszámoló csokrunk, valamint a tábor során készült kisfilm.

0. nap képei - Megérkeztek segítőink és bele is vetették magukat a készülődésbe! Közös ismerkedés után, forgószínpados helyszíneken új játékokat, csapatépítő gyakorlatokat végeztek. 

1. nap képei - Közel 100 fiatal lépte át a Damján kapuját, hogy újra együtt tölthesse a nyár legemlékezetesebb hetét. A táborozók csoportokban, ismerkedéssel töltötték a délutánt. Majd kora este Fülöp érsek atya látogatott el a táborba és a mai ünnep alkalmából vízszentelést tartott. Az esti vacsoránál az érpataki asszonykórus alapozta meg a hangulatot, majd Tüneth együttes fergeteges koncertjével zártuk a napot.

2. nap képei - A sport és a mozgás jegyében telt a napunk. Sportos akadálypályával indítottuk a napot a BIT Egyesület szervezésében, majd a MEAFC Lions amerikai futball csapat néhány lelkes tagjának segítségével a játék és a szurkolás világába is betekintést nyerhettünk. A Lángoló csigák zsonglőrcsapat ismét elkápráztatott minket, épp úgy, ahogy az esti koncert főszereplői, a Nem adom fel együttes. 

3. nap képei - Mozgalmas napot zártunk. Reggeli után útra keltünk és meglátogattuk a nagyerdei stadiont, ahol játékos bejárón keresztül elfoglalhattuk az egyik szektort és kipróbálhattuk milyen szurkolni, zengett tőlünk a stadion! A csendes pihenő végét a szirénázó tűzoltóautó jelezte, kíváncsian próbáltuk fel speciális öltözetüket. Legnagyobb meglepetésünkre őket 32 motor követte, hogy táborozóinkat elvihessék egy körre. Az estét látványos tűzzsonglőr bemutatóval zártuk, köszönjük a Lángoló Csigák /Escargots Enflammés Tűzzsonglőr Csapatnak! 

4. nap képei - Táborozóink a 4. napon lóhátra pattantak. Napközben Orosz Atanáz püspök atya is velük volt, közösen imádkoztunk. Az esti Ki mit tud? vetélkedőn ismét fergeteges hangulat kerekedett, vörösre tapsoltuk a tenyereinket!

5. nap képei - Az utolsó napunkat a hagyományokhoz híven csoportos előadásokkal zártuk, Grimm meséket vittek táborozóink színpadra. Szocska Ábel atya bocsátott minket utunkra. 

Köszönjük mindenkinek a hozzájárulást! :) Jövőre ismét találkozunk! 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.