Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Adományozóink!

Február 18-án ismét nagy számban koptathattuk a Városligeti Műjégpálya jegét - természetesen a Ti segítségetekkel! Gyönyörű időnk volt, s ha lehet, most még jobb hangulatban totyogtunk, majd siklottunk keresztül kasul. Hála a Városligeti Műjégnek, ismét professzionális tanításban részesültek a gyerekek és kori is jutott mindenkinek! Innentől, ha bárki kérdezi a pilisiektől, a tél kedvenc programja a KORI!
 

Január 18-án 33 gyerekkel végre bevettük a Városligeti Műjégpályát! Ahogy már írtuk, a második csoport február 18-án tud majd korizni ugyanitt, mivel az oktatás nem volt lehetséges csoportbontás nélkül. Szombaton gyönyörű szép napunk volt, egy szál pulcsiban élvezhettük a jeget. Volt, aki fél órás oktatás után ösztönszerűen tudta, hogyan is kell csúszni a jégen, volt, aki az esésekben remekelt. Így vagy úgy, kicsik és nagyok (utóbbiakat szinte nem lehetett egy fotóra sem elkapni, úgy siklottak a végén) nagyon élvezték a téli délelőttöt. Őszinte mosolyok, várakozással teli kíváncsiság és fáradt hazatérés. Ebből állt a nap :)

MÉG EGYSZER NAGY KÖSZÖNET ÉRTE!

Külön köszönet jár a Városligeti Műjégpályának, akik ingyen oktatást és korcsolyabérlést biztosítottak a gyerekek számára!

 

 

(18 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.