Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

ÉLMÉNY TÁR MESE GYÁR


Nagyban dolgozunk a saját mesénken. Mivel Ti lehetővé tettétek, hogy a mesés foglalkozások folytatódjanak, megosztjuk veletek mesénk első felét és néhány képet a munka kulisszái mögül:) Fogadjátok szeretettel!

"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király meg a felesége. Egyszer egy sárkány betört a városba és elrabolta a királynőt, ezért a király megbízta a gyerekeket, hogy szabadítsa ki a feleségét. A gyerekek elindultak a várba, ahol a gonosz sárkány lakott, hogy kiszabadítsák a királynőt. 
A várban különböző próbákat kellett kiállni. 
Az első próba az volt, hogy át kellett ugrani egy izzó láva folyó felett.
A második próba során több kilométert kellet úszni a víz alatt.
Miután a gyerekek teljesítették a második próbát menet közben találtak egy varázspálcát ami egy tündér tulajdona volt, ezért elhatározták, hogy megkeresik a jó tündért és odaadják a megtalált pálcát. Mentek mendegéltek és lám útközben találkoztak is a jó tündérrel, aki nagyon, nagyon örült, hogy megkaphatta a varázspálcáját. Gondolkodott, hogy hogyan is hálálja meg a gyerekek jó tettét és eszébe is jutott, hogy varázsol nekik egy lovat amivel gyorsabban haladhatnak útjukon. A gyerekek el is érkeztek a harmadik próbájukhoz.
A harmadik próbában egy labirintusból kell kitalálniuk..."
Folyt. köv...

Friss információk: www.facebook.com/MenedekPecs

(3 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.