Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Elérhetőség:
Teket Renáta
teketrenibethlenszinhaz.hu
20-2802523
Kampányidőszak:
2015. 06. 15. - 2015. 09. 14.
Gang Színház
200 000
Ft
30 000
Ft
90
nap
 
TÁMOGATÓK
2000 Ft Kis-Nagy Katalin
2000 Ft Erőss Csaba
5000 Ft Majorfalvi Bálint
2500 Ft Anonymus
2000 Ft Bíró Józsefné
2000 Ft Dóri
2500 Ft Dékány Krisztina
5000 Ft Görög Eszter
2000 Ft Erőss Levente
5000 Ft Anonymus
A lista frissítéséhez akár 2 óra is szükséges lehet.
ÖNKÉNTESEK
Anonymus
(4 kép)
A kezdeményezés célja

Láttál már drámá(zás)t a gangon? A Pulzus Társulás közreműködésével most a Fogas Ház hangulatos folyosóin csöppenhetsz bele Goldoni világába. Valóságosabb, mint egy háromdimenziós film, elvégre élőben, ’valódi’ díszletek között, azoknak az embereknek/szereplőknek az életét nézheted, akikkel nap, mint nap összetalálkozol az utcán, a piacon, beszélgettek a lépcsőházban. Mindehhez pedig a hely szolgál díszletként, a jelenlévők válnak ügyelővé, kellékessé, esetleg súgóvá. A TE segítségeddel most mindez mindenki számára átélhető lesz teljesen ingyen!

Goldoni Terecskéjében a figurák nagyon közel laknak egymáshoz, átjárják egymás életét pont úgy, ahogy ma is bármely ház lakóközössége teszi. Szerelemre és biztonságra vágynak, félnek az egzisztenciális nyomorúságtól, olykor az önérdek hajtja őket, olykor meg a jóakarat; és mindezzel együtt végtelenül szeretnivalók. Felmerült benned a kérdés, hogy kik azok, akik a Fogas Ház gangjára színházat varázsolnak? Ismered a Pulzus Társulás színészeit? Mutatjuk is a szereposztást, íme:

Katalin- Tarr Judit
Lüszi - Deák Fruzsina
Árpád- Kroó Ádám
Piroska - Nagy Enikő
Ági - Császár Réka

Orsolya - Bakos Éva
Zsolti - Rábavölgyi Tamás
Napsugár - Kalocsay Mercedes
Lovag - Kroó Balázs

2014-ben tíz előadást tartottunk hetedik kerületi bérházakban Erzsébetváros Önkormányzata jóvoltából, a sorozat az idei évben újabb kilenc helyszínnel és eseménnyel folytatódik. Támogatásoddal ezúttal olyan emberek is megtapasztalhatják a színház és a játék fontosságát, akik nem az említett bérházak lakói, és még talán sosem jutottak el kulturális programokra.

Köszönetképpen

Hálánkat az alábbi módon fejezzük ki neked, ha

• 2000 forint fölötti összeggel támogatod a kezdeményezésünket
Amellett, hogy segítesz nekünk, a neved felkerül a honlapunkon (www.bethlenszinhaz.hu) az előadás támogatói közé.

• 2000-5000 forint közötti összeggel támogatod a kezdeményezésünket
Amellett, hogy segítesz nekünk, a neved felkerül a honlapunkon (www.bethlenszinhaz.hu) az előadás támogatói közé és biztosítunk neked helyet a nyilvános előadáson.

• 5000-10.000 forint közötti összeggel támogatod a kezdeményezésünket
Amellett, hogy segítesz nekünk, a neved felkerül a honlapunkon (www.bethlenszinhaz.hu) az előadás támogatói közé, kapsz tőlünk egy „Kazal László” támogatói kártyát, azaz tagja lehetsz a Bethlen Téri Színház támogatói körének. (A tagsággal járó kedvezményekről itt tájékozódhatsz)

• 10.000-20.000 forint közötti összeggel támogatod a kezdeményezésünket
Amellett, hogy segítesz nekünk, a neved felkerül a honlapunkon (www.bethlenszinhaz.hu) az előadás támogatói közé, biztosítunk neked helyet a nyilvános előadáson, e-mailben kapsz egy egyedi tervezésű köszönő stábfotót az alkotók és színészek aláírásával, a tiéd egy „Wellesz Ella” támogatói kártya, azaz tagja lehetsz a Bethlen Téri Színház támogatói körének, (a tagsággal járó kedvezményekről itt tájékozódhatsz).

• 20.000 forint feletti összeggel támogatod a kezdeményezésünket
Amellett, hogy segítesz nekünk, a neved felkerül a honlapunkon (www.bethlenszinhaz.hu) az előadás támogatói közé, biztosítunk számodra helyet a nyilvános előadáson, ami a te segítségeddel valósult meg. E-mailben kapsz egy egyedi tervezésű köszönő stábfotót az alkotók és színészek aláírásával, egy „Csortos Gyula” támogatói kártyát, azaz tagja lehetsz a Bethlen Téri Színház támogatói körének, (a tagsággal járó kedvezményekről itt tájékozódhatsz).

Mindezeken felül, kapsz tőlünk egy ajándék DVD-t Goldoni Terecske című előadásáról, illetve 2 db tiszteletjegyet egy előre egyeztetett programra a Bethlen Téri Színházba.

Ha pénzadománnyal szeretnéd segíteni a kezdeményezést.

A legutóbbi támogatók:
2000 Ft - Kis-Nagy Katalin
2000 Ft - Erőss Csaba
5000 Ft - Majorfalvi Bálint
2500 Ft - Anonymus
2000 Ft - Bíró Józsefné
2000 Ft - Dóri
2500 Ft - Dékány Krisztina
További támogatók (3)
Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni és munkáddal segíteni a kezdeményezést.

A legutóbbi önkéntesek:
Anonymus
Tetszik az ötlet? Mondd el barátaidnak is!
 
 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.