Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

2014.04.25

Már a kölcsöntárban is elérhetőek, a korai gyógytornához elengedhetetlenül szükséges tornahengerek speciális szivacs eszközök.smiley

2014.04.10

Újabb kölcsönözhető eszköz érkezett :) 2 db guruló zsámoly.Ezzel a minden irányba elmozduló eszközzel kiválóan fejleszthető a térpercepció és az egyensúlyérzék. Játékos fejlesztésre kiválóan alkalmas. 

2014.04.01

Megérkezett egy újabb eszköz a kölcsöntárunkba, az otthoni játékos fejlesztéshez - Wingbo hasalós hinta formájában smiley

A már 6 hetes kortól használható Wingbo hasalós hinta nagy segítség koraszülött, sérült vagy lassabban fejlődő babák korai fejlesztéséhez.

2014.03.21

Kedves Adományozók és érdeklődő Családok!

Örömmel tudatjuk, hogy az adományokból befolyt összegből 2014.03.14-én megkezdtük a kölcsöntári eszközök beszerzését.

Az első darabok meg is érkeztek smiley: 2 db Mamas&Papas baby sung típusú etetőszék. Az egyik szék játék tálca kiegészítéssel van ellátva.

Ezen etetőszék alkalmas a gyengébb fej és törzskontrollal rendelkező gyermekek ülésének megsegítésére, mind az etetés mind az aktív játék idején és nem utolsó sorban hasznos lehet terápiás asztali helyzetek kialakításánál.

Az eszközök a mai naptól letéti díj mellett, ingyenesen kölcsönözhetőek. Érdeklődni a +36-26-546-327 –es telefonoszámon vagy személyesen a Cseppek Házában.

(6 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.