Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

2015 folyamán a Haver önkéntes képzési programja három elemből épült fel. Egy- egy hónapig tartó önkéntes toborzó kampányaink után márciusban és októberben összesen 27  új önkéntes oktatóknak tartottunk két napos bevezető képzéseket. 

Az Adjukössze segítségével gyűjtött forrást pedig három napos leányfalui csapatépítő hétvégénkre használtuk fel, amelyen 12 önkéntes, kuratóriumi tagok, szakértők és az Alapítvány két munkatársa vett részt.

A hétvége két kulcs eleme a csapatépítés és a módszertani elemzés volt. A három nap alatt a módszertani műhelymunkát  sűrűn váltották a csapatépítő játékok Az önkéntesek tapasztalt szakemberek segítségével elemezték ki és gondolták újra a Haver által használt zsidó identitás foglalkozást.

A sok játéknak és kreatív környezetnek köszönhetően, a csapat azóta belekezdett egy új, naprakész foglalkozás kialakításába, ami illeszkedik a mai közoktatás és fiatalokkal végzett munka kihívásaihoz. Mindezen túl sokat segített ez a hétvége abban is, hogy az önkéntesek egy összetartó csapattá kovácsolódjanak és még nagyobb lelkesedéssel és még motiváltabban folytassák a haveros munkát.

(3 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.