Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Tavaly nyáron indítottuk el második Adjuk Össze kampányunkat Csorba János és Csorba Jánosné Erika számára. A pár hosszú időt töltött el hajléktalanságban. Mind a ketten a Város Mindenkié Csoport alapító tagjai voltak, ennek is volt köszönhető, hogy a gyűjtésük szinte hihetetlen sebességgel, 2 nap alatt teljesült.

A történet azonban egyáltalán nem folytatódott szépen. A tavaly nyári gyűjtésünk után ősszel született meg az önkormányzat hivatalos döntése arról, hogy a servúdi családok számára megkezdhetjük a leendő lakásaik felújítását. Erika a rákövetkező héten elhunyt, miközben János hosszú időre kórházba került. Így most megromlott egészségi állapotban János, és Erika helyett bátyja költözhetett az idén tavaszra elkészült bérlakásba. Nehéz munka volt ez sok szempontból, köszönjük mindenkinek a támogatást.

Az Adjuk Össze oldalon befolyt támogatásból a lakás kőművesmunkáinak anyagköltségét és munkadíját tudtuk állni. Krisztináékhoz hasonlóan Janit is segítették önkénteseink a lakáshoz jutásban

 

 

Az adományozókkal most, a projekt lezárulta után felvesszük a kapcsolatot.

 

A mellékelt fotókon Janit, és az önkénteseket látjátok, ahogyan a lakás felújításán dolgoznak.

(6 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.