Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Nagy örömünkre a 90+30 napos kampány során 2016 karácsonyi ajándékaként összegyűlt a két darab speciális babasírás-érzékelőre szánt összeg, amit Adományozóinknak nagyon köszönünk. Sokan Anonymként adományoztak, akik megadták elérhetőségeiket, azoknak e-mailben és közösségi felületeinken megköszöntük a felajánlásokat. Ezzel a kampánnyal végre elindult egy pozitív változás a hallássérült családok életének megkönnyítésére. Végre sikerült kölcsönözhetővé tenni a két babasírásjelző rendszert és Budapest II. Kerületi Önkormányzata segítségével sikerült még egy babasírás-érzékelőt megvásárolni. Köszönet érte Dankó Virág alpolgármester asszonynak és a képviselő-testületnek! A három jelzőrendszer azóta is folyamatosan használatban van siket és hallássérült családoknál. Szintén a II. kerületi Önkormányzat jóvoltából ki tudtuk egészíteni a jelzőrendszert egy hordozható zsebvibrációs eszközzel, hogy bárhol a lakásban a szülő szabadon mozoghasson, ha sír a baba, a zsebében rezgéssel jelez a készülék.

A másik fontos momentuma a kampányunknak, hogy sikerült követőkre találni. A hallássérültek országos szervezete is vásárolt speciális babasírás-érzékelőket, amit pályázat útján lehet kölcsönözni.

Sikerült folyamatos Facebook és sajtókampányt megvalósítani, ebben a NIOK munkatársai nagyon sokat segítettek. Köszönet érte! Természetesen az Alapítvány munkatársainak is 100 %-ban népszerűsítették a kezdeményezést.

A felajánlásokat személyesen is szeretnénk megköszönni egy családi piknik keretében, ennek megvalósítása, szervezése még folyamatban van.

Köszönet MINDENKINEK, aki felajánlásával hozzájárult ahhoz, hogy láthatővá válhasson a babasírás!

(3 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.