Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Adományozóink!

László részére (a www.adjukossze.hu oldalon, valamint alapítványunk számláján) összesen 118 000 forint gyűlt össze B kategóriás vezetői engedély megszerzésének támogatására. László célja az, hogy minél nagyobb önálló jövedelem biztosítása és az önálló lakhatás megteremtése érdekében B kategóriás autóvezetői jogosítványt szerezzen.

Lászlóval és szociális munkásával az elmúlt hónapokban együtt dolgoztunk azért, hogy ezek a célok megvalósulhassanak. A szociális munkás esetvezetési tevékenységét esetmegbeszélő csoporttal segítettük, elkészült Lászlóval az életútinterjú is. A közös munkánk a végére ért, László szociális munkása és a Van Esély Alapítvány szakemeberei segítségével sikeresen megvalósította céljait. László az elmúlt hónapokban sikeresen elvégezte az elsősegély tanfolyamot, majd KRESZ vizsgát tett és a forgalmi autóvezetési vizsgája is első nekifutásra sikerült, így ma már egy B kategóriás jogosítvány boldog tulajdonosa. Ezen túl közös munkánk ideje alatt teljes munkaidős munkát is talált. Már egy használt autót is vásárolt, ami nagyban megkönnyíti munkába járását. Tervei közt szerepel a hajléktalan szálló elhagyása is, egyelőre valószínűleg nővéréhez költözik.

László a részére befolyt adományokat teljes egészében a jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyam költségeinek fedezésére fordította.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget minden támogatónknak!

(3 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.