Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

2014.11.24.

Működik Pista kályhája, már nem fog fázni a télen! A múlt héten munkatársunk, Levente kitisztította a régi, de jó állapotban lévő szerkezetet, amiben azóta vidáman lobog a tűz. Kijavítottuk a konyhapadlót is, és a mosogatót is felszereltük.

Még a tél beállta előtt befejeződhetnek a legfontosabb felújítási munkálatok. Megszüntetjük a beázást, új ajtó készül, és az ablakokat is felújítjuk, hogy megszűnjön a penész és a huzat. Tavaszra így már csak a betonozás és a festés marad (ezeket a hideg idő miatt sajnos nem tudjuk hamarabb megcsinálni.)

Hamarosan jelentkezünk képekkel!

 

2014.11.25.

Néhány fotó a bádogozásról.

 

2014.12.03.

Ma új ajtót kapott Pista, és az ablakait is rendbe hozták. Már megjavítottuk a kályháját, megszüntettük a beázást, működik a fürdőszoba, van mosogatója, és jó szándékú adományozóknak köszönhetően bútorai is. Ezen a télen már nem kell fáznia. Köszönjük, hogy a támogatásotokkal segíthetünk neki!

 

2014.12.05.

Képek az új mosogatóról, a megjavított ablakokról és az új ajtóról.

 

2015.05.06.

Köszönjük a türelmeteket! A jó idő beköszöntével elkészült az új járda és lábazat is, és a vakolási munkákra is sor kerül. Nagy öröm volt Pistát ilyen vidámnak látni, amikor újra találkoztunk vele!

 

2015.07.06.

Feltöltöttünk néhány nagyobb számlát, hogy lássátok, milyen anyagok, eszközök, nyílászárók (és azok beépítésének) megvásárlását támogatta az adományotok. Köszönjük a türelmet ezzel kapcsolatban, és köszönjük, hogy lehetővé tettétek mindezt!

 

2015.07.10.

Képek a bebútorozott lakásról, ahol Pista már igazán otthon érzi magát! :) Köszönjük Pista pártfogójának, Virág néninek a képeket!

 

KÖSZÖNJÜK MINDEN ADOMÁNYOZÓ SEGÍTSÉGÉT!!!

(20 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.