Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

2016. augusztus 1. és 6. között ruccanhattunk le a Balatonra.

Nagyon sokan támogattak és segítettek minket, ezért augusztus 1-én, hétfő reggel nyolckor a gyárvárosi Lidl parkolójában vártuk a BuszRent Kft. (https://buszrent.hu/hu/) járművét. Majdnem féláron utazhattunk velük, mert ők ezzel támogatták a táborozásunkat. Csak jókat mondhatunk róluk. Nagyon profi szervezés, remek logisztika, kedves és segítőkész kommunikáció. Nekik hála nem kellett háromszor átszállnunk a vonaton 26 gyermekkel és hátizsákukkal és nem kellett egy telezsúfolt kocsival a maradék cuccot is utánuk szállítani. És persze a négy órás menetidő helyett két és fél óra alatt már a táborban is voltunk. 

Az első nap a hely felfedezésével, a szabályok kialakításával, berendezkedésse telt és persze maradt idő a strandolásra is. Ez a harmadik évünk a Balatonon, de eddig minden évben nagyrészt rossz időnk volt. Most visznt szerencsénk volt és mindennap meleggel és ragyogó napsütéssel örvendeztetett meg minket az időjárás. Így jó sokat strandolhattunk és végre a vizi vetélkedőt is megrendezhettük, a gyerekek nagy örömére. A kötélhúzás a vízben hatalmas sikert aratott.

A hét közepén a Balatoni Hajózási Zrt. (http://www.balatonihajozas.hu/) jóvoltából nagyon kedvezményesen ruccanhattunk át Badacsonyba Fonyódról. A hajóút remek élmény volt. Csak nagyon kevesen voltak a gyerekek között, akik utaztak már ilyen járművel. A túlparton pedig megmásztuk, a gyerekek által temető hegynek keresztelt régi vulkánt, magát a Badacsonyt. Niki, nagytesó önkéntesünk is velünk tartott.

Szintén a lelkes támogatásoknak hála sokat fagyizhattunk és lángosozhattunk is, ami ránk is fért, mert a tábori kaja kritikán alulian rossz volt. 

Volt még mozizás, nagy sétálások, erőpróba, titkos barát, kreatívkodás és sok-sok vetélkedő, ügyességi verseny is. A tábor egésze alatt pontszerző versenyben vettek részt a gyerekek. Négy csapat alakult a kicsikbő és a nagyokból vegyesen. Az első három helyezett élmény ajándékot nyert saját (azaz Mesi mentor) és a Good Times Charity felajánlásából. Lesz majd légpuska lövészet, szalonna sütéssel, élménynap a Zsálya Ligetben, most vasárnap pedig már meg is valósult a játékos edzés a Good Times csapatával.

Köszönjük Nektek ezeket a feledhetetlen élményeet:)

Videó hamarosan!

(11 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.