Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Táborunkat 2015. július 24-30. rendeztük meg a Baranya Megyei Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány balatonfenyvesi táborában. 

A táborban 23 gyerek és négy kísérő vett részt. Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a tavasszal nevelőszülőkhöz és gyermekotthonba került gyermekeket is lehetőségünk volt elvinni a táborba. Az indulás napján Zsolti és Zsófi már korán felkeltek és elindultak a nevelőszülőkhöz Komlóra és Vázsnokra, valamint a mohácsi gyermekotthonba a gyerekekért. Volt nagy öröm, amikor ismét újra látták egymást a tanodás barátaikkal.

"Július 24-én, amikor elindultunk vonattal a Balatonra még nagyon meleg volt. Sokat utaztunk és kitikkadva értünk a Balaton partjára, ahol a mentorok egyből egy kalandos, fejtörős kis játékkal készültek számunkra. Fel kellett  fedezni a tábort és ki kellett találnunk, hogy ki melyik szobában kap majd helyet és ki lesz a szobatársa. Persze mi amilyen hamar csak lehet fürdeni szerettünk volna, így gyorsan teljesítettük a feladatokat." (Bence, 13)

"Második nap még nagyon szép időnk volt és tudtunk fürdeni, harmadik napra viszont sajnos elromlott az idő. Nagyon szerettünk volna bemenni a vízbe minden nap, de sajnos olyan hideg volt, hogy a mentorok nem engedtek be minket. Helyette mindenféle remek esőtevékenységet találtak ki. Volt társasjáték verseny, homokvár építés, sorversenyek, sportversenyek, mozi délután, zenélés, táncolás. Sajnos mindezek sem tudták elfeledtetni velünk a vízet és sokszor rosszak voltunk." (Imi, 12)

"Idén sem maradt el szerencsére a Titkos barát játék és a Levelezőláda.  Mindenkinek volt saját levelesládája, de sajnos nem mindenki írt kedveset a másiknak. Én azért sok szép levelet kaptam.! (Kriszti, 13)

"Én lettem a tábori pontverseny győztese, aminek nagyon örültem. Egy másik napközistábort nyertem. Ott is remek volt, bár az elején nagyon furcsa volt sok új gyerek között lenni." (Gyuri, 12)

(18 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.