Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 
TÁMOGATOM (26)
 
MEGOSZTOM

Elérhetőség:
Bajzát Krisztián
infotegyunkleukemia.hu
20-4814923
Nyári tábor...mert a leukémiás gyerekeknek is vannak álmaik!
600 000
Ft
90 000
Ft
33
nap
 
TÁMOGATÓK
5000 Ft Judit
2000 Ft Anonymus
2000 Ft Káté Krisztina
1500 Ft Anonymus
2000 Ft Flórián Gabriella
3000 Ft Benko Judit
2000 Ft Pacher Nóra
2000 Ft Regdony Márta
3000 Ft Tóth Tünde
3000 Ft Anonymus
2000 Ft Varga Melinda
3000 Ft Anonymus
3000 Ft Anonymus
10000 Ft Anonymus
3000 Ft Rung Márta
10000 Ft Anonymus
2500 Ft Anonymus
5000 Ft Kun Rita
3000 Ft Anonymus
5000 Ft Anonymus
2000 Ft Anonymus
5000 Ft Zsebő Béla
2000 Ft Anonymus
2000 Ft Anonymus
2000 Ft Rózsa Magdolna
5000 Ft Viktória
A lista frissítéséhez akár 2 óra is szükséges lehet.
(5 kép)
A kezdeményezés célja

 Több kis betegünknek szeretnénk a nyáron egy tábort szervezni, ahová természetesen az érintettek családjaik körében érkeznének, mindenkivel ott lenne az anyu és apu, illetve testvéreik! A cél a Bükk völgyében található kis turistaparadicsom, Bogács lesz! Ide szeretnénk a családokat elvinni egy közös, tartalmas pihenésre! Olyan betegeink lesznek jelen, akiknek már az egészségi állapotuk megengedi a nyilvános közeget, strandolást, túrázást, stb., akiknek már nem kell különösebben tartani a fertőzésekkel szemben, mert az immunrendszerük már megfelelően védekezik! Ezek a gyerekek, akik túl vannak annyi minden megpróbáltatáson, kemoterápiás kezeléseken, ne adj isten csontvelő-transzplantáción, megérdemelnek a sok rossz, a sok szenvedés után egy kis vidámságot is az életükbe a családtagjaikkal egyetemben!

Mire is lesz elegendő a célul kitűzött pénz? A tervünk az, hogy mindent mi fogunk állni a családoknak, nekik a tábor ideje alatt csak arra kell majd összpontosítani, hogy pihenjenek, töltődjenek! Mi fogjuk finanszírozni a táborba való útjukat, a szállást a teljes napi ellátással, reggeli, ebéd, vacsorát, illetve a napi nyalánkságokat-rágcsálnivalót, mint fagylalt, gofri, palacsinta, főtt kukorica, stb, ki mit szeretne majd! Bogács a fürdőjéről híres település, a strandbelépőt is természetesen mi fogjuk fizetni minden alkalommal a táborozóknak!

...és hogy mire elegendő a Te adományod?

- 2 000.- Ft befizetésével már két kis gyerkőcünk lubickolhat egész nap a fürdő medencéiben!

- 3 000.- Ft befizetésével már az étkezésüket is tudjuk biztosítani a táborlakóknak, kiegészítve egy kis délutáni nasival!

- 5 000.- Ft-ból már tudjuk finanszírozni a közelebbi családok oda, s hazautazását!

- 10 000- 20 000.- Ft-os befizetés már fedezi egy négy fős család szállását!

A tábor július 30-tól augusztus 03-ig fog tartani! Négy napot töltenek el a családok közösen Bogácson, ahol, biztosan tujduk, hogy életre szóló barátságok köttetnek majd!

Kérjük, ha teheted segítsd Te is törekvéseinket! A képen egy valós korábbi kis betegünk látható, aki nagyon örülne neki, ha lenne támogatója a dolognak! A kisfiú a szüleivel, s nővérével lesz jelen a táborban, már alig várja a nyarat!

Köszönetképpen

Ha Te cégként segítesz a tábor megvalósulásában, úgy a vállalkozás nevét örömmel feltüntetjük támogatóink között, illetve a támogatásról adományigazolást küldünk! Hogyha, mint magánember segíted célunkat, úgy nem közöljük a neved nyilvánosan, hisz nem is feltétlen szeretnéd! Természetesen, hogyha kéred, feltüntetünk Téged is a honlapunkon!

Ezen felül, mit szólnál hozzá, hogyha kapnál tőlünk egy névre szóló köszönőlevelet, illetve egy úgynevezett "köszönet hűtőmágnest", amin egy közös fotón a táborban résztvevő összes gyermek mosolyát láthatnád nap, mint nap?! Reggel, amikor felkelsz és kinyitod a fridzsider ajtaját, mindig eszedbe fog jutni, hogy segítségeddel mennyi apró szájacska görbült felfelé egy nyaralás alkalmával! Reményeink szerint, ha majd a fotóra tekintesz, mindig elmosolyodsz majd Te is, s ezáltal jól, avagy jobban fognak indulni napjaid, mert mint tudjuk, adni egyszerűen jó! :)

Köszönünk minden apró segítséget! <3 Kísérd nyomon munkánk, s látni fogod, hogy nem hiába adakoztál!

(A vállalkozások támogatásik után, kérjük egy e-mailben jelezzék igényüket adományigazolásunkra! A levélben kérjük megadni a pontos cégnevet, székhelyet, adószámot, a támogatás összegét, illetve egy külön postázási címet, hogyha az nem egyezik meg a székhellyel! Ide fogjuk megküldeni igazolásunkat támogatásukról! Kérjük, e levélben jelezzék azt is, hogy hozzájárulnak e ahhoz, hogy a cég nevét feltüntessük honlapunkon!)

TÁMOGATOM (26)
 
MEGOSZTOM
Ha pénzadománnyal szeretnéd segíteni a kezdeményezést.

A legutóbbi támogatók:
5000 Ft - Judit
2000 Ft - Anonymus
2000 Ft - Káté Krisztina
1500 Ft - Anonymus
2000 Ft - Flórián Gabriella
3000 Ft - Benko Judit
2000 Ft - Pacher Nóra
További támogatók (19)
 
Tetszik az ötlet? Mondd el barátaidnak is!
 
 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.