Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Támogatók! Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni önzetlen segítségüket! A tegnapi nappal véget ért a 2017-es nyári táborunk, amiről szeretnénk egy pár mondatos összegzéssel beszámolni Önöknek! Hogyha jelzőkkel kellene ismertetnünk a hangulatot, hogy összességében milyen is volt a tábor, a következő fogalmak jutnának eszünkbe: családias, fergeteges, meghitt, jókedvű, mindig kacagós, kirándulós, fürdős, egyszóval szuperul sikerült! Négy nap állt rendelkezésünkre, amit közösen tölthettek el a családok. Öt család volt jelen, a felnőttek tizen, a gyerekek pedig tizeneggyen. A családok számából könnyen következtethető, hogy öt kis beteg gyerkőcről beszélünk, akiknek széppé, szebbé tudtuk tenni az idei nyarat! Mondhatjuk, hogy ezt teljes egészében meg is érdemlik, hisz annyi minden szörnyűségen mentek már keresztül! Ez érthető a szülőkre, és nem utolsó sorban a testvérekre is, hisz bizony ők is érintődtek a fájdalmakban!

Szóval tényleg nagyon jól sikerült a tábor, aminek a közösségi oldalunkon, www.facebook.com/tegyunkleukemia minden napját részletesen láthatják! Olyan sok mosolygós, jókedvű fotó készült, amik között akadt szép számmal meghitt is, hogy fel sem tudjuk ide mindegyiket tölteni! Na de azért mégis nagyvonalakban részletezzük itt is a programot. Az első nap 14:00-ra jöttek a családok Bogácsra a Margaréta Apartmanba, ahol már vártuk őket. Ez a délután az ismerkedésé, barátkozásé volt, hisz ők nem mindegyikük ismerte egymást. A szálláson való kipakolás, annak elfoglalása, az ismerkedős beszélgetések annyira elhúzódtak, hogy azon kaptuk magunk, már mehetünk is vacsorázni. Közben délután volt egy látogatásunk is, egy család, akik nyomon követik munkánk, csak azért jöttek el Bogácsra, hogy hozhassanak gyerkőceinknek otthonról finom házi sütiket, labdákat, plüssöket, édességeket! heart A vacsora egy helyi szinvonalas étteremben volt, mindenki azt rendelt az étlapról, amit szeretett volna. Esténként a vacsora után nagyon jókat beszélgettünk az apartmanház udvarán, a gyerekek pedig szuperül eljátszadoztak a ház játszóterén. Estére már valamennyire tűrhető volt a nagy hőség is! smiley A második-harmadik nap a fürdésé volt, hisz egy nagyon jó kis strand is található a településen, amit minden gyerek imádott! Bizony a transzplantációs steril bokszok fogsága után ez egy olyan közeg volt, ahol mindenkinek felfelé kerekedett a kicsi szájacskája! Az egyik nap szerveztünk egy úgynevezett Szafari buszos kirándulást is, egy nyitott busz vitt be minket a Bükki Nemzeti Park területére. Ezt is nagyon élvezték a gyerkőcök, voltunk egy forrásnál, megnéztünk egy elhagyatott várat, az Ódorvárat, voltunk a subalyuki barlangnál... Az utolsó nap este érződött mindenkin, hogy szomorúbb, hisz tudtuk, hogy másnap reggel reggeli után indulhatunk haza, de megígértük mindenkinek, hogy fogunk mi még tábort szervezni, s találkozunk még ilyen körülmények között! Fogadjátok szeretettel a fotókat, azoknak egy részét, akiket érdekelnek a napi Facebook-os beszámolók, ők pedig látogassanak el az oldalunkra! Azt még el kell mondani, hogy segítségetekkel miket tudtunk finanszírozni. Mi álltuk a családok szállását, a teljes ellátást, reggeli, ebéd, vacsorát. A fürdőbelépőt, a buszos kirándulást is természetesen mi fizettük, mi több, tudtuk még finanszírozni a családok utazási költségeit is, sőt, még a strandon töltött időre költőpénzt is kaptak a szülők, hogy meg tudják venni azon nyalánkságokat, amit épp gyermekük megkíván, mint például a napi folyadék, üdítő, fagylalt, esetleg gofri, lángos, főtt kukorica, stb.

Apropó! Szeretnénk mindenkinek felhívni a figyelmét: Minden egyes támogató, akik segítették táborunk létrejöttét, ígéretünk szerint kapni fog egy mosolygós csoportképet ábrázoló hűtőmágnest! Természetesen álljuk a szavunk, viszont még pár támogatótól nem kaptunk postázási címet, hogy hová küldhetjük a hűtőmágneseket! Kérjük tőlük, ezt pótolják, hisz úgy tudjuk csak eljuttatni hozzájuk a szóban forgó "köszönöm hűtőmágnest", ami reményeink szerint sokak fridzsider dísze lesz! smiley A nyomdába elküldtük az elkészítésükhöz szükséges képanyagot, hamarosan legyártják őket, ami után postafordultával küldjük is a mágneseinket! A postacímeket az info@tegyunkleukemia.hu e-mail címre várjuk!

Még egyszer hálásan köszönjük a kisebb-nagyobb felajánlásokat, nélkületek nem tudtuk volna megszervezni ezt a négy napos szuper tábort!

(9 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.