Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

2007 óta évről-évre több száz árva és nehéz sorsú gyerek érkezik a Kárpát-medence területéről, Kárpátaljáról, Felvidékről, Erdélyből, a Gyimesekből, Moldvából, a Vajdaságból és az anyaországból július elején az Egyesület a remény kis emberei közösségért által szervezett Szövetség az életért táborba, hogy együtt töltsünk egy tartalmas, felemelő hetet. A táborunk fokozatosan kinőtte magát, mivel kezdetben 250 fiatalt táboroztatott 80-100 egyetemista, idén pedig már a tizedik alkalommal szerveztük meg; ennek során 650 gyerek érkezett a csobánkai Cserkészparkba, akiket egy 200 fős, főként egyetemistákból álló, válogatott csapat segített.

A tábor során a gyerekeket nem szerint, illetve kisebbekre és nagyobbakra bontva rendezvénysátrakban szállásoljuk el. Ebben az évben ezen sátrak bérleti költségének finanszírozására gyűjtöttünk. Nagyon hálásak vagyunk minden támogatóknak, akik "őrizték egy - vagy akár több - gyermek álmát", hiszen az 1.080.000 forintnyi felajánlásnak köszönhetően sikeres volt a gyűjtésünk. Az Adjukössze! csapatának pedig köszönjük a lehetőséget, hogy kiírhattuk kezdeményezésünket!

Szervezéseinkről, azon belül is a Szövetség az életért táborról honlapunkon, a remenykisemberei.hu-n olvashatnak bővebben. Illetve fogadják szeretettel a jubilumi táborunkról készült kisfilmet!

(3 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.