Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Adományozóink!

 

Orsi részére (a www.adjukossze.hu oldalon, valamint alapítványunk számláján) összesen 161 300 forint gyűlt össze laptop beszerzésének támogatására. Orsi célja az, hogy elkészítse szakdolgozatát, megszerezze diplomáját, és kiköltözzön a hajléktalanok átmeneti szálásáról.

Orsi a sikeres adománygyűjtést követően, a befolyt adományok teljes összegének felhasználásával megvásárolta a laptopot, és belevágott szakdolgozata elkészítésébe. Konzulensével egyeztetve témát változtatott, az ősz folyamán kutatómunkát végzett és szakirodalmat tanulmányozott, és jópár oldalt meg is írt diploma munkájából, aminek leadását 2016 tavaszán tervezi.

Orsi nem csak a szakdolgozatával foglalkozik rendszeresen, de élete rendezése is jó úton halad: van szállása, de napi szinten foglalkozik vele, milyen módon tudná elhagyni a hajléktalanságot. Munkahelyén maximálisan helyt áll, pénzével takarékosan bánik, rendszeres pszichiátriai és szociális terápiában vesz részt, emberi kapcsolataira is figyelmet fordít. A nyár folyamán nyelvtanulásba fogott és a rendszeres testmozgást is beépítette életébe.

Mindeközben a Van Esély Alapítvány támogatásával Orsi intenzív szociális munkás támogatást kap egyéni esetkezelés formájában. Elkészült vele az életútinterjú első része és ügyéről két esetmegbeszélő csoportot is tartottunk. Célunk az, hogy a szociális munkásnak olyan szakmai segítséget nyújtsunk, módszertani tudást adjunk át, ami lehetővé teszi a sikeres szociális munkát.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget minden támogatónknak!

(3 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.