Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Adományozóink!

Péter részére (a www.adjukossze.hu oldalon, valamint alapítványunk számláján) összesen 169.150 forint gyűlt össze tanulásának támogatására. Péter célja az volt, hogy önálló jövedelem biztosítása érdekében traktorvezetői jogosítványt szerezzen, és emelt szintű érettségit tegyen azért, hogy tanári szakon tanulhasson tovább az egyetemen.

Péterrel és osztályfőnökével az elmúlt fél évben végig együtt dolgoztunk azon, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak. Nagy örömünkre Péter júliusban sikeresen letette a traktorvezetői vizsgát, ezzel a szaktudással bővítette lehetőségeit a munka világában. Februártól a technikusi képzés második félévét végezte, és készült az emelt szintű érettségire. Péter felkészülését nehezítette, hogy a technikusi képzésen már nem tanulja a két megcélzott felvételi tárgyat, ezért úgy döntött, hogy ebben az évben csak a matematika jegy javításával próbálkozik meg. Ez idén nem sikerült, így egyelőre nem jutott be az egyetemre, de a tanulást tovább folytatja: a következő tanévben is a technikusi képzés hallgatója lesz, és reméljük, hogy jövőre az egyetemmel kapcsolatos álmai is teljesülnek!

Péter a részére befolyt adományokat a traktorvezetői képesítés megszerzésére, az emelt szintű érettségi és az egyetemi felvételi díjára fordította, valamint  munkaruhát vásárolt a mezőgazdasági munkák vállalásához.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget minden támogatónknak!

  

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.