Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Adományozóink!

Hálás köszönettel vette a Lehetőségek Iskolája adományaikat, amelyek által segíteni tudtunk, hogy 5 fiatal felnőtt az általános iskolai tanulmányait befejezhesse. Önök nélkül ezeknek a tanulóknak nem sikerülhetett volna!

Mária Mezőkövesdről járt be Miskolcra, 20 éves nem volt támogató családja gyermekkorában, de felnőttként elhatározta, hogy befejezi az általános iskolát, hogy utána valamilyen szakmát tanulhasson.

József Tiszaújvárosból járt be Miskolcra, családjában négy gyermeket nevelnek, alkalmi munkákból élnek, ami bizonytalan. Hajnalban újságot hordott ki, vagy a zöldségesnek segített a piacon, utána jött Miskolcra tanulni.

Ádám selyebi fiatalember, a nagymamája nevelte, szülei lehanyagolták. Nagy segítség volt a nagymamának, hogy kevéske nyugdíjából az utazásra nem kellett költeni. Ádám pedig szépen levizsgázott.

Mónika Emődről járt be hozzánk, ha nem tudtunk volna utazási költséggel segíteni, kimaradt volna most is az iskolából, és esélye sem lett volna továbblépni egy tanfolyamra.

Gabriella annak idején kénytelen volt az erdőbe menni gombát és gyümölcsöket szedni, mert 9 testvérével nagy szegénységben nevelték a szülei. Befejezte segítségünkkel a 7. és a 8. osztályt, szociális gondozó tanfolyamra jár, a falujában működő szolgálat foglalkoztatja.
 

A júniusi vizsga előtt két hónapig tudtuk az oktatási központba való bejárásukat buszbérlettel támogatni. Sok olyan felnőtt van, aki nehéz családi háttere miatt nem tudott annak idején iskolába járni, felnőttként pedig elszántan szeretné a korábbi hiányt pótolni, életében továbblépni.

Köszönjük, hogy önök által segíthettük őket ezen az úton! 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.