Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Tisztelt Támogatók!

Ezúton szeretnénk minden egyes segítőnknek megköszönni az önzetlen támogatást, nagy örömmel kommunikáljuk Önök felé, hogy gyűjtésünk sikerrel lezárult! Összegyűlt a pénz, amire Bencének és Gergőnek szüksége volt ahhoz, hogy otthonaikban ki tudjuk alakítani a megfelelő higiénés feltételeket! Mind a két kisfiúnál elkészültek a fél steril szobák, így azóta egy csíramentes környezetben tudnak gyógyulni otthon, ahol mellettük a család! A szülők mindazonáltal kaptak tőlünk SPAR ajándékkártyákat is, amik segítségével a mindennapos bevásárlásaik alkalmával meg tudják majd venni a szükséges fertőtlenítőszereket, hogy a baktériummentes közeget fenn is tudják tartani!

El kell, hogy mondjuk, időközben Bencének relaptált a leukémiája, de szerencsére a körülményekhez képest jól van! Egy gyengébb dózisú kemoterápiás kezelést kap, mindamellett a kezelések után sokat van otthon! Bízunk benne, hogy gyógyuláshoz fognak vezetni ezek az újabb megpróbáltatások!

Gergőéknél szerencsére rendben van minden! A kisfiú gyógytornára jár, mivel a járása nehézkes az izmok letapadása miatt, de szépen fejlődik! A napokban már a járókeretet is elhagyhatta a kisfiú! MR és CT eredményei jók, így bízunk benne, hogy esetében nem fog recidiválni a betegsége!

Köszönjük szépen még egyszer segítségüket, kísérjék honlapunkon továbbra is nyomon munkánk, ott és a közösségi oldalunkon mindig naprakész információt kapnak majd munkánkról!

A képeken látható, hogy milyen volt, és milyen lett Bence szobája, illetve mivel náluk nem volt szükséges új bútorokat venni, így ők kaptak egy mosó-szárítógépet is! Így nem kell a szobában teregetni az anyukának! Gergőéknél több mindent kellett vásárolni, az egyik képen látható, hogy milyen burkolást kaptak a falak. Ilyen hungarocell táblákat vásároltunk nekik! Gergő a szobájába kapott egy új szekrénysort, ez látszik is a képen, illetve egy íróasztalt, kiegészítve egy forgószékkel! Az utolsó fotó pedig akkor készült, amikor a burkoló dolgozott náluk, egy laminált padló burkolatot kapott a szoba!

(6 kép)


 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.