Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Kedves Adományozóink!

Vilmos részére a www.adjukossze.hu oldalon összesen 158 000 forint gyűlt össze, ezen felül külön örömünkre szolgált, hogy tárgyi adományokat – egy fűrészt és egy kerékpárt – is felajánlottak részére. Az eredetileg a fűrészre szánt összeget így még a hideg időszak előtt kicsi, bérelt háza komfortosítására fordíthatta folyóvíz bekötésével és szigeteléssel.

Szerszámai birtokában több, már korábban elvállalt, megígért munkát el tudott végezni, a nyár végi nagy vihar után pedig új fűrészével ő volt a környék hőse, aki a kidőlt fákat eltakarította az útból, nem mellékesen így a téli tüzelőjét is összeszedte. Vilmos lépéseket tett annak érdekében, hogy több munkát kapjon: kiplakátozta a lakókörnyezetében, hogy vállal fűnyírást, favágást, kisebb felújításokat.

Vilmossal és szociális munkásával az elmúlt hónapokban együtt dolgoztunk azért, hogy céljai megvalósulhassanak. A szociális munkás tevékenységét esetmegbeszélő csoporttal segítettük, a közös munkát a következő időszakban is folytatni fogjuk.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget minden támogatónknak! 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.