Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 

Tisztelt Támogatók!

Zita sikeresen elvégzete a bolti eladó tanfolyamot. Jelenleg munkát keres új szakmájában, miközben részmunkaidőben dolgozik is, valamint ellátja, neveli gyermekeit. Az anyaotthon elhagyására sikeres önkormányzati lakáspályázat esetén van lehetősége, amelyben segítséget kap szociális munkásától. 

Köszönjük, hogy hozzájárult Zita előrelépéséhez!

A Van Esély Alapítványnál tizenhét éve segítünk hajléktalan embereket, hogy megtalálják a saját magukban rejlő lehetőséget, azt a mozgósítható erőforrást, ami képessé teszi őket, hogy változtassanak az életükön. Nem megmentjük őket, hanem segítünk nekik önállóan, méltósággal előrébb lépni.

A hajléktalan emberek élethelyzete legtöbbször olyan, mint egy ördöglakat: ránézésre ugyan reménytelenül bonyolult, mégis, hosszú évek szakmai tapasztalata mondatja velünk, hogy van megoldás.

Nem hiszünk a futószalag-megoldásokban, abban azonban igen, hogy minden ember sorsa egyedi, és hogy ez az egyediség minden esetben az adott emberre jellemző tehetségeket, képességeket is jelent. A változtatás – akár kisebb, akár nagyobb – mindig nehéz: Éppen ezért támogatási programjai részeként a Van Esély Alapítvány gondoskodik arról, hogy ügyfelei az adománygyűjtéseket követően intenzív szociális munkás támogatást kapjanak a céljaik megvalósítása érdekében.

Az esetek 90%-ban, akár csak Zita esetében, a módszer működik! 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.