Főmenü

Fenntartja a NIOK.
 


A NIOK-kal együtt működni szuper volt. Rengeteg támogatást kaptunk a projekthez és annak kommunikációjához. A NIOK-osok folyamatosan tele voltak-vannak ötletekkel, melyekből rengeteget tanultunk! Elképesztő, de mindig még aznap válaszoltak a leveleinkre, s rávettek arra is, hogy ne csak magunkért dolgozzunk, de együttműködjünk a többi támogatást gyűjtő szervezettel is. 

Eleinte féltünk belevágni, mert éreztük, nagyon nehéz lesz összegyűjteni az adományokat, s ez nem is volt másképp. Viszont nem gondolom, hogy nem érte meg több dolog miatt is: a hírünk terjedt, a magyar adományozási kultúra fejlődött, rengeteget fejlődött a kommunikációnk, új partnereket szereztünk, s belevágtunk egy olyan projektbe, mely a támogatások nélkül nem jött volna létre, s mely egy életre megmelengette a szívemet. Sosem gondoltam volna, hogy így fogok imádni szegénytelepen dolgozni!

A jövőbeli adománygyűjtő szervezeteknek azt szeretném tanácsolni, sose adják fel. Bizony hatalmas munka ez, minden nap kommunikálni kell, de megéri. Nagy könnyebbség volt nekünk, mikor egy önkéntes átvállalta a kampányt, s bár a mi irányításunkkal, de mindent ő csinált. Azt hiszem, csak így érdemes csinálni, hisz egyébként a rengeteg kommunikációra szánt munkaidőt a projektek nem tudják fedezni.

Messzelátó Egyesület
A Mályi Természetvédelmi Egyesület 2013 májusában alakult. Fiatal egyesületként nagy segítségünkre volt a NIOK alapítvány által fenntartott adjukossze.hu oldal, ahol lehetőségünk nyílt adományok gyűjtésére. Egyszerű és áttekinthető regisztráció után a kialakított kezelőfelületen azonnal elkezdhető egy adott kezdeményezés. Mind megjelenésében, mind pedig működésében kiforrott, mindenki által áttekinthető kezdeményezés indítható.

Külön kiemelném a beépített webes és facebook modulokat, melyekkel a saját vagy közösségi oldalakon is további lehetséges támogatókhoz juthat el a kezdeményezésünk. Pár kattintással áttekinthetően láthatóak a beérkezett támogatások és a csatlakozások is.

Az ügyintézés és kapcsolattartás dinamikusan működő, minden kérdésünkben azonnali segítséget és tanácsokat kaptunk.

Külön kiemelném Kocsis Dóra segítő munkáját és tanácsait, melyekkel az egyesület által indított kezdeményezés még több adományozóhoz jutott el.

Köszönjük!

Mályi Természetvédelmi Egyesület-Madármentő Állomás Mályi
Úgy gondolom, a hazai civil szervezetek számára hatalmas nagy lehetőség az Adjukössze adománygyűjtő oldala. Egyrészt lehetőségünk nyílik arra, hogy jobban megismertessük magunkat és projektjeinket a honlapra látogató emberekkel, másrészt finanszírozási hátteret biztosíthatunk egy-egy jó kezdeményezésnek.

A BAGázshoz hasonló egyesületeknek csak ajánlani tudom ezt az oldalt és remélem, a jövőben egyre több szervezet ismeri fel és él ezzel a lehetőséggel.

BAGázs Közhasznú Egyesület
Szervezetünk számára ez a fajta adománygyűjtés egy eddig ismeretlen terület volt, azonban a folyamat során pozitív élményekkel és a későbbiekben is felhasználható tudással gazdagodtunk. Már a kezdeményezés feltöltésétől kezdve a NIOK Alapítvány munkatársa rendkívül segítőkésznek bizonyult, rengeteg hasznos tanáccsal látott el minket. A kommunikáció folyamatos volt, és szinte azonnal segítségünkre sietett bármilyen felmerülő kérdés esetén. Nagyon hálásak vagyunk, hogy projektünk részt vehetett a kezdeményezésben, reméljük, a kialakult jó kapcsolat a jövőben is fennmarad!

Studium Generale
Egyesületünk maximálisan ajánlja az Adjukössze lehetőségét. Ez az adománygyűjtésnek egy olyan formája, ami még hazánkban nem annyira ismert, de remélhetőleg egyre szélesebb kör ismeri majd meg. Kiemelkedően fontosnak tarjuk, hogy itt a kisösszegű adományok az elsődlegesek. Sok ember nem teheti meg, hogy egy számára kedvező projektet támogasson, mert nem áll úgy anyagilag. Sokan úgy gondolják, az ő kis pénze csak egy csepp a tengerben, de itt végre lehetőség van arra, hogy a sok kis cseppből együttes erővel tengert hozzunk létre!

A NIOK csapata ezt fantasztikusan átlátja. Hihetetlen tapasztalattal rendelkeznek, amit nem sajnálnak megosztani a tapasztalatlan kezdeményezőkkel. Addig nem hagyják, hogy nyilvánosságra kerüljön egy kezdeményezés, amíg nem gondolják úgy, hogy az biztosan sikeres lesz! Nélkülük biztosan nem működne így a rendszer!

Bármilyen kérdéssel, kéréssel, problémával bátran kereshettük, kereshetjük Őket, hiszen mindig készségesen állnak szolgálatunkra. Köszönjük a munkájukat! És bízunk benne, hogy még sok csapatot segítenek céljaik elérésében!

Egyesület a Remény Kis Emberei Közösségért
Hálás izgalommal készültünk az első Adjukössze - kampányra. Bár ismertünk külföldi példákat, nem bíztunk benne, hogy itthon működőképes lesz a közösségi finanszírozás. A NIOK azonban profi csapatot és kiváló on-line eszközöket tett a módszer mögé. A felkészítésen és a kampányfilmen túl is folyamatosan kaptuk a jó tanácsokat, biztatást, ötleteket a posztoláshoz, pontos ütemtervet és annak következetes számonkérését. Mindezzel annyira gördülékennyé vált a kampány, hogy szinte észre sem vettük, és már összegyűlt a pénz. Technikai kihívások adódtak, de ezeket minden alkalommal 24 órán belül sikerült megoldani.

Az adományon messze túlmutató nyereség volt számunkra, hogy más civilekhez is közelebb kerülhettünk, illetve hogy közvetlen és nagyon személyes visszajelzéseket kaptunk a munkánkról.

Köszönjük.

Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány
Mindenkinek csak ajánlani tudom a közösségi adománygyűjtés lehetőségét, akinek konkrét, megfogható, emberi értékekben, társadalmi hasznosságban és anyagiakban mérhető terve van. Az Adjukössze kiváló platform arra, hogy kezdeményezésünk valóra váljon. Mindenki nyílt kártyákkal játszik, minden információ könnyen megosztható és elérhető. Ha pedig mégsem működik valami a gépezetben, az Adjukössze csapata ott van: segít, tanácsot ad, megoszt és velünk együtt örül a sikernek.

Csepp a Tengerben Alapítvány
A Summa Artium-nál a kezdetektől fogva arra vágytunk és törekedtünk, hogy non-profit szervezetként is az üzleti világban jellemző hatékonysággal és pontossággal dolgozzunk. Amit a NIOK munkatársai részéről tapasztaltunk, amikor a Mecénás napi árverésünkhöz az adjukossze.hu együttműködését kértük, messze meghaladta az elvárásainkat.  Hozzáállásukban a hatékonyság és a pontosság olyan mértékű elhivatottsággal és segítőkészséggel egészül ki, ami eleve magában hordozza a sikert. Jó volt velük dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy folytatjuk a közös munkát.

Summa Artium
A Van Esély Alapítványban azon dolgozunk, hogy hajléktalan vagy lakhatási problémákkal küzdő emberek, családok részére forrást és személyes segítséget nyújtsunk egy-egy konkrét célkitűzésük megvalósításához. Régi tervünk, hogy személyesen mutassuk be az általunk segített embereket és céljaikat, és alapítványunk támogatóival is megoszthassuk azokat az eredményeket, melyek elérését anyagilag segítik.

2013 második felében a Zöld Pók Alapítvánnyal együttműködve vágtunk bele a közösségi adománygyűjtésbe, ami mindannyiunk számára nagy kihívás volt. Portréfilmet forgattunk egy 19 éves fiúról, aki bizonytalan családi háttere miatt csak külső segítségre számíthatott továbbtanulásához, és éppen az adományok gyűjtéséhez szükséges felületet próbáltuk megtervezni, amikor rátaláltunk a www.adjukossze.hu oldalra. Az akkor debütáló honlap éppen azt nyújtotta, amire szükségünk volt: a kisfilm bemutatásának lehetőségét, igényes és jól kezelhető felületet, az adományok biztonságos gyűjtésének terét, és módot adott a közvetlen és azonnali visszajelzésekre is. Az oldal működtetőivel való kapcsolatfelvétel gyorsan és gördülékenyen alakult, és nagyra értékeljük, hogy külön kéréseink is meghallgatásra találtak. Adománygyűjtésünk hihetetlen siker volt: alig 11 óra alatt adta össze a közösség a továbbtanuláshoz szükséges összeget, amit az Adjukössze felületén – akár egy élő sportközvetítést – online követhettünk, és mint később kiderült, a NIOK munkatársai velünk együtt izgulták végig az adománygyűjtés hétvégéjét! E gyors és fantasztikus sikert közösnek érezzük: az Adjukössze munkatársaira mind az előkészítés, mind a megvalósítás során bármiben számíthattunk, reméljük, hogy lesz lehetőségünk még közös munkára!

Van Esély Alapítvány
Nagyszerű, hogy alapítványunk jobbnál jobb kezdeményezések között szerepelhet az oldalon. Nagyon örülünk neki, hogy a felület elindításának apropóján ennyi különböző szervezet képviselőivel megismerkedhettünk és együtt gondolkodhattunk. Kíváncsian várjuk az újabb csatlakozókat és ezúton is köszönjük a lehetőséget!

Igazgyöngy Alapítvány - Berettyóújfalu
A NIOK csapata végig segítette az adjukössze.hu gyűjtésünket, ezért az adományozóink mellett nekik is nagyon hálásak vagyunk. A projekt elején egy kommunikációs tréningen vehettünk részt, amely sokat segített a projekt megjelenítésében és a kampány elindításában, a problémáinkra és a kérdéseinkre pedig végig gyorsan reagáltak e-mailben, de telefonon és személyesen is tudtunk velük, illetve kommunikációs szakemberekkel egyeztetni. Az adjukössze.hu jól kezelhető és jól áttekinthető felületet adott a gyűjtésünknek.

Taita Alapítvány
"fitying nélkül kori nem lesz,
otthon marad a sok mamlasz!
Viszont jár egy kalap körbe,
Segítsetek, adjuk össze!"

Csepp a Tengerben Alapítvány
 

Az adjukossze.hu fejlesztője az ExpertWEB Informatikai Kft.